Galaconcert 2018

galaconcert 2018

Het is niet meer mogelijk nog kaarten te bestellen via deze website!!

Terug in Schinnen: Galaconcert 2018.

Zaterdag 6 oktober 2018 speelt fanfare St.Caecilia Schinnen haar inmiddels traditionele galaconcert.

Voor het eerst sinds 10 jaar weer in eigen dorp, in het prachtig verbouwde gemeenschapshuis Noeber Beemden.

Dat zou al een goede reden kunnen zijn om een kaartje te kopen, maar U komt natuurlijk in de eerste plaats voor de muziek. Daar heeft U groot gelijk in, want de muzikanten hebben weer een prachtig programma samengsteld.

Claudia Couwenbergh en Don Kiesjot.

De leden zijn blij dat ze bij terugkeer naar Schinnen meteen ondersteuning krijgen van Claudia Couwenbergh, de geweldige sopraan uit eigen dorp. Worden haar sfeervolle, gevoelige liederen U wellicht te machtig, dan heeft de fanfare ook nog feestband Don Kiesjot voor U. Zij zullen zorgen voor een hele grote vrolijke noot. En dan treden uiteraard ook nog de fanfare, de drumband en jeugdfanfare Musjiek voor U op.

Een verrassende avond vol afwisseling, van klassiek tot kolderiek, met een prachtige zangeres en geweldige muzikanten. Ouvertures en polka's, hoge c's, tetterende trompetten, brommende bassen, van Hazes tot Hayden en weer terug

Aanvangstijdstip is 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. Entree € 12, 50.

Vanaf begin september kunt U kaarten bestellen via www.fanfareschinnen.nl

zie onderaan: webshop fanfare-galaconcert 2018

U kunt voor kaarten ook ook terecht bij de volgende voorverkoopadressen:

• Café 't Schöpke, Nagelbeek                                                           046-4430100
  • Café "t Centrum, Dorpsstraat 22                                                    046-4431370
  • Bakkerij Extra, Dorpsstraat 37                                                       046-4431337
  • Brasserie Peil 5, Burg.Pijlsstraat 5, Schinnen                                  046-4267563
  • Kootje's bloemenshop, Markt 60 te Geleen                                     046-4745949

Ben er op tijd bij want het belooft weer druk te worden en het aantal beschikbare entreekaarten bedraagt 280.

Vol=Vol...!!