MuSjiek

Ze zijn er klaar voor...!!!

Beoordelingsconcert in Heel

Op 14 April 2018 heeft Musjiek, samen met een aantal andere jeugdorkesten meegedaan aan het Eurofestival in Heel. Het concert werd door een jury beoordeeld; Het was  een prachtige gelegenheid om aan anderen te laten zien wat we allemaal kunnen!

En dat Musjiek er iets van kan blijkt maar weer eens uit het resultaat. Musjiek is als beste van alle deelnemers uit de bus gekomen en het oordeel van de jury was eensluidend:

UITMUNTEND.

Dit is voor de 2e keer op rij dat Musjiek zo'n geweldig resultaat boekt en dat is iets waar we met z'n allen bijzonder trots op kunnen zijn.

Voorwaar een oprechte felicitatie waard!!!!!

Jeugdfanfare MuSjiek Schinnen

Onderdeel van onze vereniging is Jeugdfanfare MuSjiek. Alle leerlingen die in staat zijn hun instrument zelfstandig te bespelen kunnen mee doen in dit orkest.

Het orkest speelt voornamelijk lichte muziek die passend is bij het niveau van de leerlingen. Het doel is om zoveel mogelijk plezier beleven aan samen muziek maken, want dat is het leukste dat er is!

De jeugdfanfare staat onder leiding van onze 2e dirigent Roger Diederen en wordt bij gelegenheid ook geleid door Jan Diederen.

Inmiddels heeft onze jeugdfanfare al best wel wat optredens verzorgd en deze werden steeds met veel enthousiasme door de luisteraars ontvangen.

Give us Peace.
A Romance in Spain
Kerkdienst 2e paasdag 2014 Schinnen.
Lonely bird
LLOYD
Yellow Mountains
MuSjiek in actie: Kerstconcert 2012 in de Beemden in Schinnen.
MuSjiek tijdens de jeugd revue in Schinnen, januari 2013.